Klein timmerwerk

Repair care techniek

Met de precisie van ervaren vakmensen beoordelen we de omvang van het probleem. Vervolgens passen we de Repair Care-techniek toe: een innovatieve methode die ervoor zorgt dat beschadigd hout niet alleen wordt hersteld, maar ook versterkt voor de lange termijn.

Met behulp van Repair Care-producten en -technieken repareren we de beschadigde delen van het hout, waarbij we zorgvuldig de oude, aangetaste delen verwijderen en vervangen door duurzame materialen. Het resultaat is een glad oppervlak dat perfect klaar is om te schilderen, waardoor het hout er weer als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om kleine reparaties met Repair Care of grotere projecten die de expertise van timmermannen vereisen, ons schilderbedrijf zet zich in om houtwerk te herstellen en te versterken, zodat het zijn natuurlijke schoonheid herwint en jarenlang meegaat.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we uw wensen aanhoren en samen een plan van aanpak maken. Vul het contactformulier in of mail naar info@jansenvanbeekschilders.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!