Over ons

Bij Jansen van Beek Schilders putten we uit een rijke ervaring van 25 jaar, doordrenkt met vakmanschap en een onwrikbare toewijding aan excellentie. Deze geschiedenis van ambachtelijkheid vormt de kern van ons bedrijf en vloeit voort in elk penseelstreek die we zetten.
Onze dienstverlening omvat meer dan alleen schilderen; we zijn een veelzijdig bedrijf dat behangen, beglazingswerk, houtreparatie en nog veel meer biedt. Onze expertise reikt verder dan het oppervlakkige – we streven naar het verbeteren van ruimtes en het herstellen van de natuurlijke schoonheid van elk oppervlak dat we aanraken.
Bij Jansen van Beek Schilders geloven we sterk in het belang van kleur en zijn rol bij het vormgeven van omgevingen. Daarom gaan we verder dan alleen het aanbrengen van verf; we denken graag met je mee over kleurenschema’s die niet alleen harmoniëren, maar ook emotie en karakter toevoegen aan elke ruimte.


We luisteren en hebben oor voor jouw wensen en ideeën. We gaan de dialoog aan, geven deskundig advies en streven ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Bij Jansen van Beek Schilders streven we naar duurzame resultaten die lang meegaan en die een blijvende indruk achterlaten. Ons doel is niet alleen om te schilderen, maar om een ervaring te leveren die je ruimtes transformeert en een glimlach op je gezicht tovert telkens wanneer je ze betreedt.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen we uw wensen aanhoren en samen een plan van aanpak maken. Bel naar 0621242008 of vul het contactformulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!